Останні новини:

У Хмельницькій області спрацювала ППО: деталі

Поділитися:

У ніч на вівторок, 27 серпня, під час повітряних тривог на території Хмельницької області протиповітряна оборона збила вісім ворожих цілей. Щоправда, падіння уламків спричинили пожежі в регіоні.

Про це повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

“Працюють усі відповідні служби та встановлюються місця падіння уламків”, — зазначив він.

За його словами, разом із тим унаслідок атаки виникло загоряння двох приватних будинків. Чоловік, який проживає в будинку, отримав контузію.

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації уточнив, що станом на ранок повністю відновлено електропостачання в населених пунктах, де воно зникло після вчорашньої масованої атаки. Але через важку ситуацію в енергосистемі застосовуються графіки погодинних відключень.

“Дякую нашим Збройним силам України, працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, нашим енергетикам і кожному, хто працює над ліквідацією наслідків обстрілів!” — підсумував Сергій Тюрін.

Нагадаємо, що цієї ночі російські “шахеди” атакували Запоріжжя. За попередніми даними, завдали сім ударів безпілотниками по території обласного центру та Запорізького району. Внаслідок обстрілу загинула людина, двоє осіб отримали поранення. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені приватні будинки, сталося займання сухої трави на відкритій території.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...