Центр прийняття рішень: ворог розбомбив школу у Харкові

Поділитися:

Росія запустила ракету у двоповерховий освітній заклад у Харкові. Також стало відомо, що під час масованого обстрілу Києва одна з російських ракет влучила в медустанову, в якій проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Ракета окупантів поцілила у двоповерховий освітній заклад, внаслідок цього стався обвал. Також на місці вибуху утворилася вирва, наповнена водою, її діаметр – близько 10 метрів. Крім того, у декількох приватних будинках неподалік вибило вікна. На місці російського удару працювали рятувальники. Вони сказали журналістам, що російська ракета могла пошкодити підземний водогін.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомляв, що місто обстріляли з району російського Бєлгорода. За попередніми даними, загарбники били по місту з зенітно-ракетного комплексу С-300.

Міський голова Харкова Ігор Терехов зазначив, що вони зафіксували “приліт” поряд з одним з житлових будинків, людям вибило вікна.

Також стало відомо, що під час масованого обстрілу Києва одна з російських ракет влучила в лікувальний заклад, в якому проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних сил України у соціальний мережі Facebook. Пошкоджено частину будівлі, ракета застрягла в підлозі першого поверху, однак не вибухнула.

Тяжкопоранених пацієнтів евакуювали до іншого лікувального закладу, інших вирішили перевести в безпечні місця на території закладу. Сапери вилучили бойову частину ракети, також було прибрано великі уламки. Дах будівлі закрили спеціальним наметом.

Нагадаємо, у середу, 3 січня, у Харківській області пролунали вибухи. Понад годину – від 10:12 – в регіоні триває повітряна тривога.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...