Останні новини:

Старокостянтинів уночі був під ворожою атакою

Поділитися:

Цієї ночі сирени в області ревіли рівно годину: з 00:29 до 01:29. Моніторингові канали вже традиційно повідомляли, що “”шахеди” з Вінниччини рухаються у напрямку Старокостянтинова””. Тому протиповітряна оборона працювали у Хмельницькому районі.

Пресслужба Повітряних Сил ЗСУ повідомила, що “уночі окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із мису Чауда (Крим). Усього зафіксовано пуски 18 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Основні напрямки удару – Хмельниччина та Одещина. В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 15 ударних БпЛА противника. Залучались зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи”.

За повідомленням першого заступника ОВА Сергія Тюріна, під час повітряної тривоги в Хмельницькому районі працювали сили ППО. Обійшлося без травмованих і пошкодження інфраструктури.

Нагадаємо, у Хмельницькій області у ніч проти четверга, 7 грудня, було чутно вибухи під час повітряної тривоги, повідомляється про роботу сил ППО.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...