Сили оборони мають успіх у районах Кліщіївки та Роботиного – Генштаб

Поділитися:

Українські військові мали частковий успіх в районі Кліщіївки, Авдіївки, Курдюмівки Донецької області. Про це повідомив у п’ятницю речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов під час включення в ефірі телемарафону.

«На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. Завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці. На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Мали частковий успіх в районі Кліщіївки, Авдіївки, Курдюмівки Донецької області. Завдають ворогу значних втрат в живій силі та техніці», – розповів Ковальов.

За його словами, Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

«Противник вів наступальні дії в районі північно-східніше Берестового Харківської області, Білогорівки Луганської області та Богданівки Донецької області», – сказав Ковальов.

Нагадаємо, окупанти атакували ударними дронами Ізмаїльський район Одеської області, внаслідок атаки постраждала припортова та інша цивільна інфраструктура, а також спалахнула пожежа.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Серпня 2024 року - 22:28
31 липня мільйони книголюбів з усього світу відзначають...
31 Липня 2024 року - 0:48
Депутати Верховної Ради (ВР) можуть не підтримати урядову пропозицію щодо підвищення податків...
30 Липня 2024 року - 22:54
Університет у Британії ніколи не банкрутував, що є справжнім рекордом...
30 Липня 2024 року - 12:33
Напевно, багато хто погодиться з тим, що в Україні крадуть...