Росіяни підняли у небо бомбардувальники Ту-95: можливий масований обстріл України

Поділитися:

Моніторингові пабліки сповістили про зліт стратегічних бомбардувальників з аеродрому “Енгельс”. За попередньою інформацією, у небо підійняли 5 бортів.

Однак Повітряні сили ще не коментували цю інформацію. У разі загрози – буде оголошено повітряну тривогу, 24 Канал просить не ігнорувати загрозу.

Орієнтовно о 16:14 моніторингові канали повідомили, що в повітрі зафіксували 4 борти ТУ-95МС, які вилетіли з аеродрому “Оленья” у Мурманській області. Попередньо, у південному напрямку, курсом на аеродром “Енгельс”, що у Саратовській області.

Таким чином на аеродромі “Оленья” наразі не перебуває жоден вищезгаданий бомбардувальник. Пізніше повідомили й про те, що в повітрі перебуває більше бортів, ніж зазначалося раніше, а саме – 5, а згодом додатково помітили виліт з аеродрому “Енгельс”, тож загалом фіксується 6.

5х Ту-95МС пролітають в районі Ярославської області в напрямку Саратовської області. В повітрі також 1х борт Ту-95МС з авіабази “Дягилево”, здійснює тренування в Рязанській області, – пишуть “монітори”.

Нагадаємо, в липні грецькі ВМС продовжили дію попередження, яке фактично забороняє рух суден біля узбережжя південно-східної частини Пелопоннесу. Це зроблено з метою перешкодити перекачуванню російської нафти з судна на судно біля берегів Греції.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...