Останні новини:

Росіяни накопичили ракети у акваторії Чорного моря

Поділитися:

Станом на ранок 26 липня Російська Федерація вивела ракетоносій в акваторію Чорного моря. Чотири ворожі ракети можуть атакувати українську землю.

Про це у Telegram-каналі повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

Військові зазначили, що у Чорному морі присутній один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет “Калібр” загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет “Калібр” загальним залпом до 16 ракет.

“За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — 10 суден, з них чотири продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — вісім суден, з них три рухались з протоки Босфор”, — йдеться у зведенні ВМС.

Станом на ранок 26 липня Російська Федерація вивела ракетоносій в акваторію Чорного моря

Інфографіка: ВМС України

Варто зазначити, що у ніч на п’ятницю, 26 липня, російські окупанти вдарили ударними дронами-камікадзе типу “Шахед” по місту Ніжин Чернігівської області. Там зафіксовані влучання.

За інформацією Повітряних сил, уночі 26 липня російська армія атакувала територію України балістикою та ударними безпілотниками типу “Шахед”. Силами протиповітряної оборони було збито 20 ворожих дронів.

Нагадаємо, уночі 25 липня північний район румунського округу Тулча оголошував повітряну тривогу, пов’язану із можливістю падіння деяких об’єктів з повітряного простору поблизу кордону з Україною.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...