Росіяни атакували Нікопольщину з артилерії та дронів, є поранені та руйнування

Поділитися:

Росіяни здійснили близько десяти обстрілів Нікопольського району Дніпропетровщини, використовуючи артилерію та безпілотники-камікадзе. Через ці атаки зрешечені житлові будинки, об’єкти інфраструктури та комунікації.

Російські військові здійснили майже десять атак по Нікопольському району Дніпропетровської області. По регіону били ударними дронами та гатили з артилерії. Про наслідки атак повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Майже 10 атак на Нікопольщину протягом дня. Ворог обстрілював район з артилерії, цілив дронами-камікадзе і скидав боєприпаси з БпЛА – йдеться в офіційному повідомленні від очільника ОВА.

Згідно з даними Сергія Лисака під удари ворога потрапили мешканці Нікополя, а також Покровської сільської й Марганецької громади.

Image

Через ці атаки в місті пошкоджені 9 приватних будинків та три господарські споруди. А в одному із населених пунктів Покровської громади під удар потрапила ще й багатоповерхівка та автівка.

Image

Крім того, вороже залізяччя зачепило ліній електропередач й газогони.

Image

Нагадаємо, в Одесі вночі 29 листопада лунали звуки вибухів, сили протиповітряної оборони відбивали атаку БпЛА росіян на місто.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...