Останні новини:

Російські нічні атаки на Україну – що відомо

Поділитися:

рф атакувала Україну ударними БпЛА типу Shahed з північного та південного напрямків – Білгородська область (рф) та із мису Чауда (ТОТ Крим). Усього зафіксовано пуски 33 шахедів, знищено 28.

Вночі російські терористи вчергове атакували Одещину. Сили ППО збили 10 «шахедів» над Одещиною, проте, на жаль, є і влучання.

В Ізмаїльському районі зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідовано.

Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу.

Вночі захисники з ПвК “Схід” знищили в небі над Дніпропетровською областю ворожий БпЛА.

Запорізька обл. Загарбники атакували 27 населених пунктів – зафіксовано 148 ударів.

У ніч на 12 жовтня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено чотири ударних БпЛА типу «Shahed-136/131».

Минулої ночі Черкащина знову була під ворожим прицілом.

Через нічний обстріл ворогом Херсонщини, є загиблий і травмовані, серед них дитина – розпочато провадження.

Цієї ночі близько 23:30, ворог завдав удару, попередньо БПЛА “Шахед”, по Індустріальному району м. Харкова. Внаслідок удару пошкоджено 2 приватні житлові будинки, сталася пожежа. Зазнав поранення 57-річний чоловік. До медиків за допомогою також звернулась жінка через гостру реакцію на стрес. Кількість загиблих внаслідок удару по с. Гроза збільшилась до 56 осіб. Вчора ввечері в реанімації померла 53-річна жінка.

Вночі та вранці росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 21 вибух. Обстрілів зазнали Зноб-Новгородська, Середино-Будська, Дружбівська, Есманська громади.

Луганська обл. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, зокрема, Невське та Білогорівка.

У ніч на 12 жовтня 2023 року противник атакував Україну ударними БпЛА типу «Shahed» з північного та південного напрямків – Білгородська область (рф) та із мису Чауда (ТОТ Крим). Усього зафіксовано пуски 33 «шахедів», знищено 28.

ОК “Південь”: у акваторії Чорного моря 1х підводний ракетоносій. Загальний залп до 4х КР “Калібр”.

Нагадаємо, наступ російської окупаційної армії на ділянці фронту в районі Авдіївки Донецької області, що розпочався 10 жовтня, став наймасштабнішим від початку вторгнення Росії 2022 року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...