Останні новини:

РФ стягує війська і планує одразу кулька напрямків для штурму у Запорізькій області

Поділитися:

На Роботинському та Времівському плацдармах ворог намагається повернути позиції, які ними були втрачені під час контрнаступальних дій Сил оборони України минулого року.

Про це в ефірі “Ми – Україна” повідомив представник Української добровольчої армії “Південь” та речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Він наголосив, що  саме за цими двома напрямками відбуваються “найбільш активні бойові дії”. Також у Запорізькій області спостерігається поступове посилення підрозділів окупантів.

Говорячи про бої в регіоні, речник УДА “Південь” пояснив, що це дії малих штурмових груп противника, а також “механізована компонента та авіація – їх козирна карта”.

“У ворога є просування по локації Урожайне. Щодо Роботиного – це сіра зона. І бачимо зусилля ворога у просуваннях до Водяного і Старомайорського, але інтенсивність цих наступів трохи спала”, – розповів він. 

Нагадаємо, цієї ночі росіяни знову атакували Україну, випустивши 38 ударних дронів. Окупанти спрямували безпілотники на об’єкти інфраструктури у центральних та південних регіонах України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...