Останні новини:

РФ атакувала Харків ракетами С-300: є влучання і постраждалі

Поділитися:

Ввечері 4 січня російські військові знову атакували Харків. Ворог, ймовірно, запустив С-300 з Бєлгорода. В області пролунали вибухи, будьте обережними та не покидайте укриттів.

Повітряну тривогу на Харківщині оголосили о 20:12. Через кілька хвилин стало відомо, що на область летять ракети. А вже о 20:22 оголосили відбій повітряної тривоги. Розповідаємо, що відомо про ситуацію у регіоні.

Отже, про вильоти ракет моніторингові канали почали писати близько 20:16. Тоді надійшла інформація про першу, а ще через мить – про другу. За хвилину сповістили, що в області пролунали вибухи. Моніторингові канали також зазначили, що попередньо росіяни використали ракети С-300 для атаки регіону.

О 20:20 начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник, відомий у телеграмі як “Генерал Марсель” зазначив, що наразі ракет у повітряному просторі над областю немає. Водночас він попереджав, що загроза нових ракетних ударів зберігається. Відтак закликав до відбою укриття не покидати. Власне, відбій оголосили о 20:22.

Нагадаємо, командувач ПС Микола Олещук підтвердив влучання по командному пункту зʼєднання росіян поблизу Севастополя.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...