Останні новини:

Ракетний удар по Києву та Одесі. Що відомо про загиблих та руйнування

Поділитися:

У ніч з 5 на 6 вересня, група російських терористів вчинила напад на Одещину за допомогою ударних безпілотників та обстрілів ракетами Київ.

Начальник Київського міського військового адміністрації, Сергій Попко, повідомив, що російські сили вранці 6 вересня здійснили сполучений напад на столицю. За попередніми даними, ракети типу Х-101/555/55 були випущені з літаків стратегічної авіації Ту-95МС з району Саратовської області. Одночасно по Києву були вистрілені іншого типу ракети, можливо, балістичні.

Всі ворожі об’єкти, що наближалися до столиці, були успішно знищені за допомогою засобів протиповітряної оборони. Щасливо, в Києві не було жертв і руйнувань.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що на Київщині внаслідок падіння уламків ворожої ракети спалахнула пожежа на території торговельного підприємства, але її вдалося швидко загасити. Жертв і постраждалих не було виявлено.

Удар безпілотників по Одещині був вкрай інтенсивним. Голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації, Олег Кіпер, повідомив, що тривав близько трьох годин. У результаті атаки загинув працівник агропідприємства, який отримав серйозні поранення і помер у лікарні.

Кілька населених пунктів на Одещині зазнали руйнувань та зазнали пожеж. Були пошкоджені об’єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури, зокрема, елеватори, адміністративні будівлі та агропідприємства.

Нагадаємо, протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...