Останні новини:

Окупанти ударили ФАБом по Боровій – є травмовані

Поділитися:

Російські окупанти у ніч на 4 жовтня скинули керовану авіабомбу по селищу Борова Ізюмського району, поранення отримала одна жінка, повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Близько опівночі ворог завдав удару по смт Борова Ізюмського району, попередньо керованою авіабомбою. Зафіксовано влучання в центрі селища, пошкодження зазнали 2-поверховий житловий будинок, дитсадок та будівля центру зайнятости”, – написав Синєгубов у Telegram.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу легкі поранення отримала жінка 83 років. Вона госпіталізації не потребувала.

Протягом минулої доби росіяни масовано обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів.

У с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено 5 приватних житлових будинків. У с. Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено будівлю школи.

У с. Івашки Богодухівського району пошкоджено будівлю інкубатора та спиртзаводу. Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 7 приватних будинків.

Нагадаємо, вранці 4 жовтня у Кривому Розі на Дніпропетровщині прогриміли вибухи.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...