Окупанти продовжують рух у Мар’їнці

Поділитися:

На Мар’їнському напрямку минулої доби бійці Збройних сил України відбили чотирнадцять атак російських загарбників поблизу Георгіївки (західніше окупованої Мар’їнки) та Новомихайлівки (південніше).

Про це у ранковому зведенні, оприлюдненому на офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», серед іншого, повідомив об’єднаний пресцентр Сил оборони Тавріського напрямку.

У свою чергу, авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і військовий експерт «DeepState» зафіксував просування інтервентів між Мар’їнкою і Георгіївкою.

На своїй карті він позначив червоним кольором територію, на якій вже закріпилися окупанти. До речі, вона розташована в межах адміністративного кордону Мар’їнки, який проходить по сусідній греблі через водойму на річці Осикова.

Так що чисто формально ворог досі не захопив усю Мар’їнку. Однак це менше одного відсотка території знищеного міста, і вона перебуває у сірій зоні.

Нагадаємо, міністр оборони РФ Сергій Шойгу 25 грудня доповів Путіну про нібито повне захоплення міста Мар’їнка, що на Донеччині.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності