Останні новини:

Окупанти перекидають сили від Донецька на Бахмут – британська розвідка

Поділитися:

Ситуація в Бахмуті незмінно гіпер-складна та архі-динамічна. Окупанти тиснуть по вулиці Матросова, намагаючись просуватися руїнами Толбухіна, Перемоги, Лесі Українки та Гвардійської. За ідеєю, це дозволить їм вийти на 0506-Ювілейну в обхід багатоповерхівок.

Після ривка до медичного коледжу, РОВ змогли вийти по вул. Визволителів Донбасу на Леваневського, таким чином замкнувши квадрат і прямо упершись у багатоповерхову забудову, яку поливають артилерійським вогнем та авіаційними ударами в режимі нон-стоп.

На перехресті Чайковського-Ювілейна продовжуються запеклі бої, що не дозволяють російським окупантам взяти цю локацію під свій контроль. Аналогічно і в південному секторі вулиця Чайковського поки що залишається під контролем СОУ.

Окупанти перекидають до Бахмута підкріплення. Вочевидь, що російське командування не задоволене просуванням окупаційних підрозділів у Бахмуті, з урахуванням концентрованих там ресурсів. Загальний їх стан можна оцінити як депресивний, але ніяк не піднятий, в передчутті досягнення мети.

Осібно стоїть і зовсім поразницьке інтерв’ю військового злочинця пригожина іншому військовому злочинцю, пропагандисту семену пєгову, який остаточно продався голові ПВК “Вагнер” і є зараз його кишеньковим “військором”.

Передчуває недобре?

За фактом, Бахмут 272-й день як виконував, так і продовжує виконувати роль трясовини, що затягує колосальні ресурси окупантів, створивши тим самим довгостроковий, масштабний “ефект Бахмута”.

Автор: військово-політичний оглядач Олександр Коваленко

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...