Нічні вибухи у Києві: ППО знищила російські дрони-камікадзе

Поділитися:

Уночі 3 жовтня російська армія здійснила спробу завдати повітряного удару по Києву, повітряна тривога у столиці тривала понад п’ять годин. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

У КМДА заявили, що тактика й прийоми нападу залишаються незмінними вже багато місяців поспіль – окупанти атакують переважно вночі, використовують ударні безпілотні літальні апарати типу Shahed. Вони заходять на місто з різних напрямків і висот і атакують різними кількісними групами.Перші групи дронів противник запустив ще до опівночі, але протягом ночі постійно залітали нові й нові БПЛА. Проте жоден із російських дронів своєї цілі не досягнув, зазначили у КМДА.

“Сили та засоби протиповітряної оборони виявили й уразили в повітряному просторі навколо та над Києвом приблизно півтора десятка ударних безпілотників”, – ідеться в повідомленні

Унаслідок російської атаки дронів у Києві зафіксовано падіння уламків у Деснянському районі міста. Обійшлося без руйнувань, пожежі. Інформація про постраждалих не надходила, повідомили в КМДА.

Нагадаємо, російські окупанти практично щоночі атакують Україну ударними безпілотниками й регулярно завдають по території країни ракетних ударів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності