Нічна атака дронами по Україні – де працювала ППО

Поділитися:

Окупанти вночі запустили 17 ударних дронів.

Протиповітряна оборона працювала у межах дев’яти областей.

Російські терористи в ніч на понеділок, 18 березня, вдарили по Україні “Шахедами” та ракетами. Протиповітряна оборона збила всі 17 дронів-камікадзе, які запустив ворог. Ракети збити не вдалося.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ. Зазначається, що шахеди окупанти запустили з російського Приморсько-Ахтарська.

Також вночі ворог запустив п’ять зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Харківській області. Ще двома керованими авіаційними ракетами Х-59 окупанти вдарили по Сумській області.

До відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та Сухопутні війська, мобільні вогневі групи Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби. В результаті бойової роботи збито 17 “Шахедів” у межах Київської, Полтавської, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької, Запорізької, Рівненської областей.

Дані: ПС ЗСУ
Дані: ПС ЗСУ

Нагадаємо, оборонці неба збили 2 “Шахеди” у Криворізькому районі. У Кривому Розі уламки впали на п’ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники потушили. Пошкоджений дах, але самі квартири цілі. З людей ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності