На Харківщині українські воїни зупинили наступ ворога

Поділитися:

Наступ окупаційної армії РФ на Харківщині фактично зупинився, однак російські окупанти продовжують тиснути на Донбасі і змушують українських військових відступати.

За інформацією журналістів видання, українські військові змушені були відійти з району каналу Сіверський Донець-Донбас у місті Часів Яр на Донеччині.

Зазначається, що рішення про відступ було ухвалене після зруйнування російськими окупантами всіх мостів через канал, що відокремлював центр Часового Яру від оточеного району.

Підкреслюється, що наразі лінія оборони ЗСУ розміщується на західному березі каналу.

Ця ділянка шириною 10 км залишається значною перешкодою для злочинної армії РФ, яка досі не демонструвала ефективного виконання подібного роду тактичних завдань.

Я думаю, що ми зможемо утримувати цей рубіж ще довго, тому що я не бачу, як вони можуть перетнути канал, окрім як заваливши його своїми тілами, – зазначив у коментарі журналістам видання командир підрозділу бойових безпілотників Олександр.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 6 липня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1100 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили два танки, понад півтора десятка бойових броньованих машин, 40 артсистем та 53 дрони.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності