На Харківщині одразу біля двох міст йдуть важкі бої

Поділитися:

На Харківському напрямку російські війська намагаються відбити позиції, які втратили протягом останніх двох тижнів.

Про це 26 червня в етері “Суспільне. Студія” розповів командир батальйону ударних безпілотників “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

“Останні два тижні Силам оборони вдалося вибити ворога з ряду позицій, надійно зайняти їх. Водночас з тим, противник постійно намагається повернути ті позиції штурмовими діями, оперативно поповнюючи свої резерви. Тому бойові дії на поточний момент є надзвичайно насиченими”, — говорить Федоренко.

За словами заступника командира батальйону ударних безпілотних комплексів “Ахіллес” Олеся Маляревича, російські війська намагаються втримати ті позиції, що захопили за останній місяць.

Військовослужбовець і голова Ради резервістів стверджує, що рух у бік повного захоплення Донецької області є пріоритетним для росіян.

Путін все-таки сподівається, що російські війська зможуть зайняти Донецьку область і таким чином він зможе окресли хоча б якусь функціональність цього їхньго “сво”, а-ля досягнутої однієї з цілей

Таким чином російський диктатор планував отримати шанс на паузу у війні або ініціацію переговорного процесу, наголосив він.

Нагадаємо, повномасштабне вторгнення триває з 24 лютого 2022 року, однак агресивні дії проти українського народу та держави загалом країна-терористка здійснює з 2014 року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...