На Дніпропетровщині внаслідок атаки ворога спалахнули пожежі на одному з підприємств

Поділитися:

Вночі 2 липня російські війська продовжили тероризувати Нікопольський район Дніпропетровщини. Ворог атакував цивільну інфраструктуру артилерією та дронами-камікадзе.

Внаслідок ворожих обстрілів виникли пожежі. Про це у Telergam повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Путінські терористи атакували Нікопольський район близько опівночі. Усього було зафіксовано понад 10 обстрілів. Під ударом знаходилися Нікополь, Марганецька, Мирівська та Покровська громади.

Ворожі снаряди пошкодили промислове підприємство та лінію електропередач. Від систематичних ворожих обстрілів страждає і агросектор – знову спалахнуло поле з пшеницею. Вогонь рятувальники загасили.

По Зеленодольській громаді Криворізького району ввечері російські окупанти вдарили безпілотником. Внаслідок цього було пошкоджено будинок, що не експлуатувався. Також виникла пожежа сухої трави, рятувальники оперативно загасили вогонь.

Нагадаємо, війська РФ близько 16 години 1 липня завдали чергового удару авіабомбою по Харкову. У місті пролунали вибухи, на місце прильоту виїхали профільні служби.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
3 Липня 2024 року - 21:03
Уряд дозволив міжвідомчій робочій групі, що займається мобілізацією військовозобов’язаних держслужбовців...
2 Липня 2024 року - 11:26
25-річний мешканець Маріуполя Микола Бурлака, що до початку повномасштабного вторгнення...
29 Червня 2024 року - 23:06
В Україні з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників...
26 Червня 2024 року - 20:01
Це будуть стрілецькі підрозділи загальною кількістю 8 тисяч поліціянтів