Останні новини:

Контрнаступ ЗСУ: військові потужно просунулись вперед та закріпились – Маляр

Поділитися:

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що є успіхи українських військових на східних та південних напрямках. Однак російські війська не здаються й безрезультатно намагаються повернути втрачені позиції.

Маляр про успіхи ЗСУ на передовій

“Сьогодні, як і вчора, на Сході гаряче. Ворог продовжував атакувати на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Наші оборонці всіма силами стримували ворога і їм це вдалось. Наразі тривають важкі бої”, — зазначила Маляр.

За її словами, є просування українських захисників на південному фланзі Бахмутського напрямку. Однак воно супроводжується “боями та потужною ворожою протидією”.

Крім того, російські окупанти безрезультатно атакували на північному фланзі, коли намагалися повернути втрачені позиції.

“На Мелітопольському та Бердянському напрямках триває наступальна операція. На напрямках Новоданилівка, Балка Широка; Мала Токмачка, Новопокровка наші війська мали успіх і зараз закріплюються на досягнутих рубежах”, — розповіла Маляр.

Заступниця Міністра оборони зазначила, що наразі російські війська “переміщують підрозділи та застосовують всі наявні резерви”. Завдяки щоденним операціям ЗСУ, ворожі склади техніки знищуються, що сприяє зменшенню кількості ворожих обстрілів.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що війська РФ надалі зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...