Харків під ударом: авіабомба влучила в житловий район, є жертви

Поділитися:

Сьогодні, 8 жовтня 2024 року, Харків знову зазнав авіаудару. Російські війська завдали удару по густонаселеному району міста керованою авіабомбою, внаслідок чого загинуло щонайменше двоє людей і ще троє отримали поранення. Це вже другий авіаудар по Харкову за день, що спричинив жертви серед цивільного населення.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що рятувальні служби продовжують працювати на місці події, розбираючи завали та шукаючи постраждалих. Губернатор Харківської області Олег Синєгубов зазначив, що ситуація залишається напруженою, і закликав мешканців міста бути обережними та дотримуватися інструкцій щодо безпеки.

Цей напад став черговим нагадуванням про небезпеку, з якою щодня стикаються мешканці Харкова, і про необхідність міжнародної підтримки для припинення агресії.

Нагадаємо,  російська армія в ніч на 6 жовтня випустила по Одеській області дві балістичні ракети та пошкодила цивільне судно “PARESA” під прапором Сент-Кітс і Невіс, що було завантажене близько шістьма тисячами тонн зерна кукурудзи для експорту.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...