Бої не припиняються ні на хвилину: ворог має просування в районі Авдіївки

Поділитися:

Окупаційні війська продовжують посилено штурмувати позиції ЗСУ в районі Авдіївки.

У свіжому звіті аналітиків ISW повідомляється, що в результаті важких боїв, противнику вдалося просунутися в районі даного населеного пункту, а саме на північний схід і південь від Авдіївки.
За минулу добу, на цій ділянці фронту, ЗСУ відбили 29 ворожих атак. Рашисти не припиняють спроб оточити Авдіївку, кидаючи в цей напрямок велику кількість живої сили.
Згідно з геолокаційними кадрами за 2 лютого, окупанти просунулися в дачні райони на північний схід від Авдіївки. Тим часом з геолокаційних кадрів за 1 лютого видно, що росіяни нещодавно просунулися на схід від Опитного (південніше Авдіївки).
В Інституті вивчення війни зазначили, що за інформацією російських воєнкорів, рашисти просунулися в південний район міста, на відстані 1,25 км в районі Авдіївського кар’єру.
Підкреслимо, що на цю годину тривають важкі позиційні бої на північний захід від Авдіївки біля Степового, поблизу коксохімічного заводу на околиці міста. Також йдуть бої біля Невельського і Первомайського.
Зазначимо, ЗСУ стійко тримають оборону та активними діями завдають окупаційним військам збитків у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.
Нагадаємо, наразі біля південних кордонів Одеської області фіксується американський розвідувальник Boeing P-8A Poseidon.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи