Атака ворога спричинила пожежу на Хмельниччині – горів об’єкт критичної інфраструктури

Поділитися:

У результаті атаки російських дронів спалахнула пожежа на одному з інфраструктурних об’єктів у Хмельницькій області. Триває ліквідація загорання.

Як повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, сили ППО вночі 6 червня збили 1 ворожий “Шахед”. Крім того, внаслідок атаки в одному з населених пунктів області виникла пожежа на інфраструктурному об’єкті”.

За словами голови ОВА, на місці працюють відповідні служби, травмованих чи загиблих не має.

Зазначається, що противник цієї ночі запускав дрони-камікадзе по Україні із районів Приморсько-Ахтарська у РФ та мису Чауда в окупованому Криму. А балістичними ракетами “Іскандер-М” ворог бив по Дніпропетровській області з району російського Таганрога.

В результаті протиповітряного бою було збито 17 ударних безпілотників окупантів, які “мінусували” на території чотирьох областей, а саме:

  • у Миколаївській,
  • Херсонській,
  • Запорізькій,
  • Хмельницькій областях.

Також російські військові обстріляли з артилерії й атакували дронами-камікадзе Нікопольський район Дніпропетровської області.

Внаслідок атаки один із дронів влучив в автобус, є руйнування інфраструктури та постраждалі.

Постраждали люди, які перебували всередині — чоловіки 52, 65 і 73 років та 38-річна жінка.

Також через атаки окупантів у місті пошкоджені інфраструктурний об’єкт, дев’ятиповерхівка, 3 приватні будинки, господарська споруда. Побитий автобус. Знищений гараж, ще один — понівечений. Зачепило газогони та лінії електропередач, — повідомив головм Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден надав дозвіл Україні завдавати ударів по території країни-агресорки Російської Федерації зброєю, яку передав Вашингтон.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи