Армія РФ просувається у Вовчанську

Поділитися:

Запеклі бої тривають.

Окупанти незначно просунулися на південний захід від Вовчанська (північний схід від міста Харків) на тлі триваючих боїв.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Російські окупанти продовжують штурмувати Харківщину, але більшу частину Вовчанська контролюють Сили оборони України. Водночас росіяни намагаються продовжувати штурмувати Вовчанськ, намагаючись закріпитися в місті піхотними підрозділами для того, щоб це перевести у вуличні бої.

Геолокаційні кадри, опубліковані 2 червня, свідчать про те, що російські війська нещодавно незначно просунулися в полях на північ і схід від Стариці (південний захід). м. Вовчанськ та на північний схід від м. Харкова) під час механізованого штурму населеного пункту.

Один із російських мілблогерів заявив, що бої у Вовчанську та поблизу Липців (на північ від Харкова) стають позиційними. Підрозділи російських 138-ї та 25-ї мотострілецьких бригад діють у Вовчанську.

Нагадаємо, у межах Вовчанська не тільки небезпечно наразі пересуватися, але і під’їжджати до міста, повідомив очільник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи