В Києві відкрився новий fashion простір українського бренду ONE LUXY

Поділитися:

28-го вересня у Києві на вул. Велика Васильківська, 28 відкрився новий двоповерховий fashion простір українського бренду ONE LUXY

Привітати дизайнерку завітали відомі українські артисти, блогери, клієнти та поціновувачі бренду: Анна Трінчер, СолоХа, Наталія Валевська, Анна Добриднєва, Люся Кава, Skylerr, Анна Атаманова, Лілія Олійник та Ксенія Срібна, ЮЛА, Тетяна Савіцька та інші.

Урочиста частина розпочалася з виступу неймовірного дуету скрипальок Amore Twins, які вразили присутніх своїм запальним виступом.

«Ми випускаємо нові колекції п’ять разів на рік, щосезону, і щотижня додаємо нові вироби. Наші новинки часто не встигають з’явитися в соцмережах, але їх активно купують у наших магазинах. Ми плануємо масштабувати бренд в Україні, хоч це зараз і непросто. Наш бренд вже процвітає за кордоном у таких містах як Дубай, Варшава, Прага, і навіть в Литві, Кіпрі та Америці. Моя мета – щоб в кожному місті України був магазин One Luxy», — розповідає засновниця та дизайнерка бренду Аліна Поліщук.

Гості ознайомилися з новим асортиментом з  колекції сезону осінь-зима 24-25, одним із бестселером якої стали костюми-трійки різних кольорів. В новому просторі окрім одягу, представлений великий вибір різноманітних аксесуарів для створення повноцінного образу. ONE LUXY входить в ТОП-10 найкращих бутиків країни і має свій індивідуальний формат, пропонуючи клієнтам ексклюзивні вироби з якісних натуральних корейських, італійських та французьких тканин  тканин. Також у бренду є власні  принтовані тканини, які роблять вбрання особливо красивим.

Дизайнерка та власниця модного будинку Аліна Поліщук завжди відповідально підходить до виготовлення одягу, саме тому серед клієнтів бренду багато зірок  шоу-бізнесу, телеведучих та популярних блогерів: Слава Камінська, Наталія Валевська, СолоХа, Катерина Бужинська, Анна Добриднєва, Міла Нітіч, Лілія Ребрик та інші.

ONE LUXY вже виповнилося 8 років, і за цей час було випущено не лише багато колекцій модного жіночого одягу та аксесуарів, а й зручна форма для українських військових.

Частина коштів з продажу колекції у день відкриття бутіку буде перерахована на допомогу центру «ЯМаріуполь.Київ» для закупівлі медичного обладнання.

В цей вечір гості смакували вишуканими стравами та освіжаючими напоями від ТМ “Живчик” та ТД “Вина світу”, а на десерт скуштували  ексклюзивний торт від БКК.

Новий fashion простір ONE LUXY знаходиться за адресою м.Київ, вул. В. Васильківська, 28.

Instagram

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності