Останні новини:

До урядового реєстру внесено новий індустріальний парк на Київщині

Поділитися:

Кабінет міністрів на засіданні прийняв рішення про включення до реєстру нового індустріального парку на Київщині – “Грін індастріал парк”.

Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.

“До Реєстру включили ще один парк, який забезпечить роботою близько 3 000 мешканців Київщини. “Грін індастріал парк” став вже 18-м парком, включеним до Реєстру цього року. Це свідчить про посилену зацікавленість бізнесу у роботі в такому форматі”, – зазначив заступник міністра економіки України Віталій Кіндратів.

Так, розроблена ініціаторами концепція парку передбачає залучення в його розвиток близько 6 млрд грн інвестицій. Зокрема, майже 4,3 млрд грн планує вкласти ініціатор створення “Грін індастріал парк” – ТОВ «Промислово-технологічний парк «Київщина». Ще понад 1,5 млрд грн очікується від потенційних учасників.

Парк спеціалізуватиметься, зокрема, на виробництві будівельних конструкцій і виробів, готових металевих виробів (крім машин і устаткування), харчових продуктів, машинобудуванні тощо. Також концепція парку передбачає розміщення на його території підприємств, які займаються науково-технічною діяльністю, діяльністю у сфері інформації та телекомунікацій.

В Реєстрі індустріальних парків вже включено 86 парків.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні ухвалив рішення про включення до реєстру нового індустріального парку – «ЕКО Мукачево».

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...