Останні новини:

Знищення акцій на 6,4 трильйона доларів змушує трейдерів боятися, що «велике розслаблення» тільки починається, – Bloomberg

Поділитися:

Цифри, що миготіли на торгових екранах у понеділок, шокували навіть ветеранів ринку. У Токіо Nikkei впав на 12%. У Сеулі Kospi впав на 9%. І коли в Нью-Йорку пролунав перший дзвінок, Nasdaq за лічені секунди впав на 6%. Криптовалюти впали, а VIX, показник волатильності фондового ринку, різко зріс. Інвестори вкладали кошти в казначейські облігації, найбезпечніший з усіх активів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Неможливо знати, чи знаменують бурхливі коливання в понеділок останній вибух глобального розпродажу, який почав наростати минулого тижня, чи сигнал про початок тривалого спаду. У вівторок деякі з найбільш постраждалих ринків відновилися: Nikkei підскочив більш ніж на 10%, а фондові індекси США піднялися.

Одне ясно: стовпи, які роками були в основі прибутків фінансового ринку — низка ключових припущень, на які спиралися інвестори в усьому світі — похитнулися. Дивлячись назад, експерти кажуть, що вони виглядають дещо наївними: економіку США неможливо зупинити; штучний інтелект швидко зробить революцію в бізнесі всюди; Японія ніколи не підвищуватиме відсоткові ставки — або не настільки, щоб це справді мало значення.

Нагадаємо, торговельний дефіцит США скоротився в червні вперше за три місяці, оскільки вартість експорту товарів і послуг зросла найбільше з початку цього року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...