Внаслідок збільшення китайського експорту акції L’Oreal впали, – Bloomberg

Поділитися:

Генеральний директор L’Oreal SA Ніколас Ієронімус прогнозує уповільнення зростання ринку косметики через боротьбу в Китаї. Зокрема, на його думку, глобальний ринок краси цього року зросте на 4,5%–5% у порівнянні з попереднім прогнозом у 5% на початку цього року.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

На додаток Ієронімус звинуватив Китай у тому, що зараз експерти змінюють свої прогнози у гірший бік. Ця країна протягом тривалого часу була рушієм зростання для L’Oreal, і споживачі розкуповували її високоякісні пропозиції косметики. Натомість зараз акції L’Oreal впали на 5,1% у Париж, а наприкінці торгів експерти констатували падіння на 3,4%. Цього року вони втратили 6,2%.
Також знизилися у своїй показниках і конкуренти: зокрема, Estee Lauder Cos. впала на 2,8% у Нью-Йорку, а виробник Nivea Beiersdorf AG закрився на 2,5% нижче у Франкфурті.

Цікаво, що компанія L’Oreal у квітні поточного року повідомила про збільшення продажів на 9,4% протягом перших трьох місяців року, що розвіяло деякі занепокоєння щодо стану косметичного бізнесу. Наступне квартальне оновлення показників заплановано на 30 липня.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну багато країн наклали на агресора обмеження, санкції.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
29 Червня 2024 року - 23:06
В Україні з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників...
26 Червня 2024 року - 20:01
Це будуть стрілецькі підрозділи загальною кількістю 8 тисяч поліціянтів
26 Червня 2024 року - 19:52
26 червня Рада Євросоюзу продовжила тимчасовий захист для українців, що перебувають...
26 Червня 2024 року - 15:23
Бренд Schweppes з'явився в 1783 завдяки завзятості одного винахідника, який...