Висока активність деревообробників: на платформі УУБ фіксують рекордні продажі необробленої деревини на Житомирщині

Поділитися:

Українська універсальна біржа (УУБ) проводить ліцензовані торги із реалізації необробленої деревини вже понад три роки. Цей тривалий досвід підтверджує стабільність та ефективність роботи біржі, забезпечуючи ринок надійним інструментом для купівлі та продажу лісових ресурсів. Біржа постійно розвивається, а разом з нею розвивається й сам ринок.

Зокрема, минулого тижня у Житомирській області відбулись рекордні торги із реалізації необробленої деревини. Було продано 85% заявленого обсягу сировини, а саме – 122 846 м3 із 144 511 м3. На торги було подано понад 200 заявок. Дохід для держави становить майже 225 мільйонів гривень.

В результаті вони стали одними із наймасштабніших за всю історію аукціонів у цьому регіоні. Це свідчить про високий попит на сировину, її доступність, довіру до біржі та вдалі кроки керівництва лісової галузі в контексті її реформування.

«Активність учасників свідчить про те, що ми всі йдемо правильним шляхом. І самі відкриті торги, й моніторинг виконання контрактів, захист інтересів як покупців, так і продавців, все це щоденна й системна робота, яка дає гарні результати», – зазначив Сергій Гладкий, директор ТОВ «УУБ».

Крім того, біржа дає можливість кожному охочому самостійно аналізувати ситуацію на ринку за допомогою відповідного модулю.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...