В «Укренерго» закликають українців не поспішати позбуватися генераторів

Поділитися:

Укренерго попереджає про невизначеність ситуації з гарантіями нормального енергопостачання протягом зимового періоду. Голова правління компанії, Володимир Кудрицький, наголошує на необхідності зберігання генераторів у зв’язку з поточною ситуацією.

Яким буде опалювальний сезон у 2023 році

Енергетики зроблять все можливе, щоб забезпечити ефективний та стабільний опалювальний сезон, здійснюючи ремонти ушкодженого обладнання та модернізуючи інфраструктуру. Втім, немає жодних гарантій, що не буде перебоїв з постачанням тепла та електрики. У зв’язку з цим Укренерго закликає мешканців України, які мають генератори, перевірити їхній технічний стан і не викидати їх.

Як повідомляється на telegram-каналі Укренерго:

Енергетики роблять усе можливе для забезпечення ефективного та стабільного опалювального сезону. Тривають ремонти пошкодженого росіянами обладнання, відбувається модернізація інфраструктури. Тим не менше, нам всім варто бути готовими до будь-яких сценаріїв цієї зими.

Подібну заяву також зробив і Володимир Кудрицький, голова правління компанії. Він підкреслив, що необхідно зберігати генератори, які врятували бізнеси та домогосподарства під час минулої зими. Краще подбати про їх технічний стан та запасатися додатковим пальним.

Ніхто зараз не може сказати чи будуть блекаути, так само як і ніхто не може дати гарантію, що все буде нормально і ми спокійно, стабільно, в розслабленому режимі пройдемо зиму, – заявив він.

Варто зазначити, що минулої зими кожна українська ТЕЦ і ГЕС так чи інакше була атакована росіянами. Тому немає жодних гарантій, що ця зима не пройде за подібним сценарієм.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...