Сповільнення економіки американців може зашкодити виборчим перспективам Байдена – Вloomberg

Поділитися:

Американці не дуже оптимістично дивляться на напрямок розвитку економіки, а їхні особисті фінанси виглядають дедалі нестабільніше.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Враховуючу постійну інфляцію, і ми отримаємо погані перспективи для президента Джо Байдена і його програми «Байденоміка».

Дані Conference Board, опубліковані сьогодні, показують, що зростаюча частка споживачів вважає, що можливості працевлаштування зменшаться. І індекс, який відстежує погляди на доходи, бізнес і умови ринку праці протягом наступних шести місяців впав нижче рівня, який історично сигналізував про наближення рецесії.

Це тривожний знак, тому що насправді все досить добре — принаймні на папері. Рівень безробіття коливається біля 50-річного мінімуму, інфляція вдвічі нижча, ніж минулого року, а інвестиції в заводи та навчання означають додаткові робочі місця.

Нагадаємо, новий, більш жорсткий підхід Європейського Союзу до Китаю формується через стурбованість Франції тим, що торгові практики Пекіна почали становити критичну загрозу для основних галузей промисловості.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи