Південна Африка створить компанію для розширення інфраструктури водопостачання, – Bloomberg

Поділитися:

Президент ПАР Сиріл Рамафоса схвалив закон про створення нового агентства, яке займатиметься розвитком і управлінням водною інфраструктурою країни та залученням фінансування для нових проектів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Закон засновує Національне агентство інфраструктури водних ресурсів SOC Ltd., щоб «дозволити Південній Африці розширити об’ємну водну інфраструктуру та покращити управління існуючими водними ресурсами для забезпечення водної безпеки протягом наступного десятиліття», – йдеться в заяві президента. вівторок.

Найбільш промислово розвинена країна Африки стикається з частими перебоями з водопостачанням через напівзруйновану інфраструктуру та неналежний стан систем водопостачання, спричинені відсутністю планування зростання населення, поганим управлінням, корупцією та політичними чварами. Johannesburg Water Management Ltd., яка розподіляє воду в місті, втрачає 44% обсягу, що їй подається, через витоки та крадіжки.

Головний виконавчий директор Business Leadership South Africa Бусі Мавузо попередив на початку цього року, що «масове постачання води великим виробникам і гірничодобувним компаніям викликає дедалі більше занепокоєння, створюючи додаткові ризики для економічної діяльності».

Нове законодавство є частиною реформ, «спрямованих на збільшення інвестицій у підтримку та будівництво водної інфраструктури та покращення якості води», – заявили в команді президента.

Нагадаємо, президент Ніколас Мадуро призначив Делсі Родрігес новим міністром нафти Венесуели та призначив Діосдадо Кабельо відповідальним за спільне Міністерство внутрішніх справ і юстиції, просуваючи ключових союзників після спірних виборів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...