Мадуро призначає ключових союзників у Міністерстві внутрішніх справ та нафтовому секторі після голосування, – Bloomberg

Поділитися:

Президент Ніколас Мадуро призначив Делсі Родрігес новим міністром нафти Венесуели та призначив Діосдадо Кабельо відповідальним за спільне Міністерство внутрішніх справ і юстиції, просуваючи ключових союзників після спірних виборів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

«Цей крок також передбачає, що Ектор Обрегон прийде на посаду нового голови державної компанії Petroleos de Venezuela SA, замінивши Педро Теллечеа, який стане міністром промисловості», — повідомив Мадуро у вівторок на державному телебаченні.

Міністром фінансів стала Анабель Перейра. Такі призначення відбулися через місяць після президентських виборів у Венесуелі, під час яких виборчий орган оголосив, що Мадуро переобрано на третій термін поспіль. Результати були оскаржені опозицією, тоді як деякі союзники Мадуро, зокрема президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва та президент Колумбії Густаво Петро, ​​закликали уряд опублікувати повні результати голосування.

Окрім нафтового портфеля, Делсі Родрігес продовжуватиме працювати як віце-президент. 55-річний посадовець є одним із найближчих соратників Мадуро, тому швидко просувається кар’єрними сходами, займаючи посади міністра інформації та закордонних справ. Зараз він став другим за впливом чиновником уряду.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...