Гетьманцев підрахував заробітки українців на OnlyFans

Поділитися:

Українці, які заробили великі суми на OnlyFans, повинні задекларувати свої доходи і сплатити податки. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань податкової політики Данило Гетманцев.

Податкова служба знайшла мільйони доларів, які українці заробили на OnlyFans, і тепер їм потрібно заплатити податки. Про це пише Данило Гетманцев.

Він заявив, що кількість акаунтів в Україні збільшується в середньому втричі щороку. Інформація від податківців показує, що деякі автори отримують значні суми за створення платного контенту.

Наприклад, у його дописі йдеться, що одна громадянка  за декілька років отримала понад $4 млн, інша — понад $3 млн, а ще одна — близько $1,8 млн. Гетманцев підкреслив, що ці іноземні доходи необхідно задекларувати в Україні та сплатити відповідні податки. В іншому випадку податківці можуть самостійно нарахувати податки та накласти штраф.

Нагадаємо, у розвинутих економік світу може з’явитися нова причина сподіватися на більш міцне зростання в наступному році, якщо деякі з найбільш безглуздих прогнозів щодо нафти досягнуть своєї позначки.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...