Chanel залучила понад 700 мільйонів євро від приватного продажу облігацій, – Bloomberg

Поділитися:

Розташований у Лондоні Будинок моди класу люкс є останнім великим європейським бізнесом, який залучив борги в приватному порядку після подібних угод для німецької інженерної фірми Robert Bosch Gmbh, італійського шоколадного виробника Ferrero та французького виробника напоїв Remy Cointreau.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Ці так звані приватні розміщення в США є формою приватного боргу, який дозволяє фірмам безпосередньо залучати інституційних інвесторів, таких як страховики. Це дозволяє позичальникам обійти нестабільність на державних кредитних ринках.

Цей крок Chanel було зроблено після того, як компанія попередила, що умови в індустрії розкоші стають все складнішими після двозначного зростання її продажів і прибутку минулого року. Продажі Chanel Ltd. зросли на 16% на порівнянній основі до 19,7 мільярда доларів у 2023 році, а операційний прибуток зріс на 11% до 6,4 мільярда доларів, повідомляється в травні.

Goldman Sachs Group Inc. і Societe Generale SA організували залучення коштів для Chanel. Про це повідомили джерела, які побажали зберегти анонімність під час обговорення приватних питань. Натомість прес-секретарі Chanel і Goldman Sachs відмовилися від коментарів, а Societe Generale не відразу відповіли на запити про коментарі.

Нагадаємо, український M&A сектор продовжує виявляти неабияку стійкість та зростання.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...