Останні новини:

Акції китайського сільського комерційного банку впали після перевірки регулятора, – Bloomberg

Поділитися:

Акції китайських сільських комерційних банків, що базуються в провінції Цзянсу, впали після того, як регулятори розпочали розслідування проти кредиторів за маніпулювання цінами на ринку облігацій.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Розслідування відбувається на тлі зусиль уряду послабити зростання місцевих облігацій, оскільки економічна невизначеність Китаю змусила інвесторів зосередитися на найбезпечніших активах. Міжбанківський наглядовий орган в окремій заяві заявив, що направив кілька попередніх випадків підтверджених «серйозних» порушень до центрального банку для застосування штрафів.

Jiangsu Changshu Rural Commercial Bank Co. впав на 6,5%, тоді як Jiangsu Suzhou Rural Commercial Bank Co. впав на 4,9%. Інші два банки, які досліджуються, — це Jiangsu Jiangnan Rural Commercial Bank Co. і Jiangsu Kunshan Rural Commercial Bank Co., йдеться в заяві Національної асоціації інституційних інвесторів фінансового ринку в середу.

«Регулятори хочуть надіслати повідомлення про те, що вони сподіваються, що дохідність облігацій не буде надто низькою надовго. Невеликі сільські банки, можливо, були активними в торгівлі державними облігаціями протягом останніх кількох місяців, оскільки вони прагнуть отримати додаткові доходи під час нижчих ставок», — сказав аналітик Bloomberg Intelligence Френсіс Чен.

Нагадаємо, цифри, що миготіли на торгових екранах у понеділок, шокували навіть ветеранів ринку.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...