5 кроків до успішного відкриття бізнесу в ОАЕ

Поділитися:

Кожна людина бажає працювати сама на себе. Як правило, це призводить до того, що він починає свою справу та намагається отримати максимум вигоди від цього. Практика показала, що успішний бізнес можна відкрити у Об’єднаних Арабських Еміратах. Головне, уважно вивчити вимоги країни до іноземних бізнесменів та зробити все грамотно. Якщо вас цікавить реєстрація бізнесу в ОАЕ, переходьте за посиланням https://crystal.tax/ua/restraczya-kompan-v-oae.html та отримайте професійну допомогу з початком своєї справи за кордоном.

Як відкрити бізнес в ОАЕ: 5 етапів

Об’єднані Арабські Емірати мають вигідне економічне та географічне положення. Саме це приваблює інвесторів у країну. Крім того, влада тут також робить все можливе, щоб нові бізнесмени розпочинали свій бізнес на території ОАЕ. Це стосується і процедури реєстрації, на яку йде близько трьох тижнів.

Головні етапи відкриття бізнесу в ОАЕ:

1.Вибір напряму діяльності, назви своєї компанії. Фахівці рекомендують придумати кілька варіантів, щоб у разі наявності подібної назви на ринку послуг ви змогли запропонувати інше, заощадивши час.
2.Первинна консультація. Як правило, подавати заяву слід лише після того, як ви уточните всі моменти реєстрації. Зробити це можливо у фахівців Crystal Tax, які готові відповісти на запитання. Навіть у телефонному режимі.
3.Подання заяви на реєстрацію. Збираючи весь пакет документів, обов’язково уточніть перелік у консульстві або представників компанії, яка вас консультує. Це дозволить заощадити час та нерви. Обов’язково перевіряйте папери перед безпосередньою подачею.
4.Розгляд заявки. Після того, як ви подали всі папери, регулятор уважно вивчає їх. Важливо, щоб у документах не було неточностей, брехні та виправлень. Це може негативно вплинути на результат.
5.Отримання сертифіката. За підсумками розгляду вашої заяви вам може бути виданий відповідний документ із реєстраційним номером компанії. Якщо ваш бізнес має специфічний напрямок діяльності, тоді доведеться подбати про отримання спеціальної ліцензії.

Обов’язкові умови

Кожен підприємець, який планує відкрити свій бізнес в ОАЕ, має вивчити обов’язкові вимоги щодо таких видів діяльності. Головні з них:

мінімальна кількість акціонерів – 1;
наявність місцевої зареєстрованої адреси;
мінімум один директор;
щорічно має подаватися фінансова звітність;
щороку акціонери мають збиратися.

Якщо ви всерйоз плануєте розпочати свою справу в ОАЕ, проконсультуйтеся зі спеціалістами. Вони допоможуть вам зробити все швидко, грамотно та без додаткових витрат. Довіряйте професіоналам.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...