Останні новини:

Чи існують відносини на відстані або як максимально позитивно парі пережити час розлуки та кілометри відстані один від одного, про це розповідає,Катерина Доля

Поділитися:

Відносини на великій відстані при тривалій розлуці однозначно існують, за умови, якщо вони були здоровими і до роз’їзду. Зараз поясню: багато пар живуть «за накатаним шляхом», за звичкою бути разом, приходити додому після роботи, де хтось мешкає поряд. За звичкою готувати, прати, прибирати, лягати в одне ліжко і навіть іноді займатися сексом, духовно залишаючись абсолютно чужими один одному людьми. Ну, немає близькості у двох душ – і все тут. Можна міркувати на тему, чому так відбувається, але зараз не про це…

У такому разі відстань розчистить всю рутину і рано чи пізно людина запитає себе: «А навіщо мені він/вона»? І, звичайно, відстань розставить усе на свої місця. Як то кажуть, це справа часу.

У таких ситуаціях зазвичай вилазять різні страшилки з оточення, нав’язливі установки від батьків, коментарі від друзів і колег тощо. Люди кажуть: «Як же ти бідненька тепер залишишся зовсім одна?» «Кому ти потрібна або потрібен будеш?», «Він/вона знайде собі швидко другу половинку», «А якщо з тобою щось трапиться, хто тобі склянку води подасть?». Так ось, це і тримає багато пар у таких відносинах, в яких їхні душі, по суті, абсолютно самотні.

Так, у багатьох зараз складаються такі обставини, що одному з партнерів треба залишати будинок, місто, країну. І це не завжди сумно. Давайте розглянемо той варіант, де в парі є близькість і бажання бути разом на всіх рівнях – думками, душею і тілом, а не з власних переконань, що обмежують, і нав’язаних страхів.

Уявімо таку ситуацію, де на невизначену кількість часу вас розлучають обставини. Ми, зазвичай, адекватно дивимося на речі і знаходимо плюси в ситуації, що склалася, оскільки позитивне мислення має і позитивний вплив:

  1. Ми продовжуємо спілкуватися один з одним, як і раніше, а може навіть і частіше – телефонувати і відправляти смс, ділитися своїми думками і почуттями, розповідати, що дивовижного і чудового сталося за день, хто навпаки виніс мозок і що ми тепер потребуємо підтримки. І це плюс, адже таке спілкування перетворюється на захоплюючу гру, яка для багатьох полегшить спосіб передачі своїх емоцій, почуттів та компліментів.
  2. Ми наливаємо один одному Любові та Уваги, не шкодуючи. Як сказано вище, це можуть бути дзвінки та повідомлення. Кожну нагоду використовуємо для спілкування, щоб ділитися своїми подіями. На мою думку, це очевидний плюс.
  3. Ми продовжуємо жити, розвиватися і, звичайно ж, у розмовах мріємо про майбутню зустріч, представляємо її в подробицях і говоримо про майбутнє. Це важливо!
  4. Ви запитаєте, а як же ж близькість?! Як же наша гормональна система і наше тіло, що нудьгує?! І ось тут також є плюс. На щастя, у нашій сучасності є онлайн-зв’язок та ще й з відео. Прибираємо всі комплекси, коли справа стосується задоволення та рідної коханої людини. Ми максимально намагаємося передавати всі свої бажання, і знаєте, це дуже розвиває сексуальний сценарій у парах, адже під час відеотрансляції, досліджуючи себе, ми краще пізнаємо свої ерогенні зони та доносимо те, як нам приємно, до свого партнера. А це, повірте, дороговартісна послуга собі! Плюс у нас є доступ до sex-shop, де є величезна різноманітність іграшок і засобів на будь-який смак і колір. А використовуючи свою фантазію, ви точно отримуватимете задоволення по-новому. Такі пікантності точно зближують!

Виходячи з усього перерахованого, ми можемо побачити, що не все так і погано. Справжнє кохання, порозуміння, повага, підтримка, турбота не мають меж і часу. У всіх епохах кожен Чоловік, який вчиняв подвиги або просто знаходив відважні рішення перед складним вибором, у серці зберігав свою Жінку. Таку, яка в нього вірила та чекала. Її кохання відчувалося крізь кілометри, додавало сил, зігрівало душу і оберігало. Будьте один для одного людьми, які живуть у серцях – і у вас все вийде!

Катерина Доля- енерготерапевт, автор і інструктор з жіночої гормональної йоги, сертифікований інструктор з імфітнесу(інтимної гімнастики), сексолог. Майстер древніх сакральних жіночих практик, проводжу жіночі кола, і виїздні ретрити по всьому світу.

Інстаграм – https://www.instagram.com/katja_dolja/

Телеграм канал – https://t.me/charovnic

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...