Останні новини:

У ЄС можуть суттєво обмежити Telegram, – Bloomberg

Поділитися:

Експерти та аналітики з ЄС намагаються з’ясувати, чи підпадає Telegram під новий суворий закон про контент. Станом на зараз регулятори перевіряють, чи повинен сервіс кваліфікуватися як велика онлайн-платформа згідно з новим законом блоку про модерацію вмісту.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Telegram – одна з популярних у світі платформ обміну повідомленнями, яку зазвичай використовують торговці російською дезінформацією. Самец ей месенджер ризикує постраждати від придушення Європейським Союзом онлайн-платформ, які використовуються для поширення незаконного та шкідливого контенту.

Зараз ЄС веде переговори з Telegram одразу по декількох напрямках. По-перше – це кількість користувачів у блоці, по-друге – як визначити платформу, що включає канали, за якими можна стежити на додаток до функцій обміну повідомленнями. Поки що всі перемовини ведуться у непублічному просторі, але згодом результати будуть оголошені відкрито.

Нагадаємо, експерти почали говорити про те, що причиною ренесансу ядерної енергетики може стати війна Росії проти України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...