ЗСУ “насипають” окупантам: за добу просунулися на 1700 метрів до Бахмута – Череватий

Поділитися:

В Інституті вивчення війни заявили, що українські війська продовжують наступальні операції як мінімум на двох напрямках фронту. Аналітики повідомили, де був епіцентр бойових дій останній тиждень.

Американські аналітики у своєму звіті, посилаючись на дані Генерального штабу ЗСУ, пишуть, що у понеділок, 7 серпня, захисники продовжували йти в контрнаступ щонайменше на двох ділянках фронту.

В Інституті вивчення війни зазначають, що наступальні дії українські війська ведуть на Мелітопольському та Бердянському напрямах. Експерти процитували й заступницю глави Міністерства оборони Ганну Маляр, яка повідомила, що останній тиждень епіцентром бойових дій був фронт на сході країни.

Водночас, в інтерв’ю аргентинському виданню La Nacion глава держави Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ продовжують утримувати ініціативу, перебуваючи на етапі наступу. Президент визнав, що його темпи нижчі, ніж очікувалося, наголосивши, що для перемоги у війні з РФ Україні необхідне терпіння.

Нагадаємо, Збройні сили України стримують наступ російськи військ на Запорізькому напрямку та відбили штурми окупантів в районі Мар’їнки та Авдіївки на Донеччині.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...