Останні новини:

У Харкові пролунав гучний вибух: що відомо

Поділитися:

Ввечері 17 березня в Харківській області пролунав вибух. Тривогу оголосили ще о 17:16.

Звернімо увагу, що на момент вибуху у Харківській області була повітряна тривога, пов’язана з атакою “Шахедами”. А вже о 21:51 в області оголосили відбій повітряної тривоги. Тож, мешканці, які перебували в укриттях, мали можливість їх покинути.

Перше повідомлення, яке стосувалося дронів-камікадзе, які летіли на Харківщині, з’явилося о 18:42 у Повітряних силах ЗСУ. У ньому зазначили, що ще одна група дронів-камікадзе рухається з півночі у напрямку Харкова.

Потім було ще повідомлення про пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Харківщині та Сумщині. Його опублікували о 20:37. Більше жодних повідомлень, які б стосувалися загрози для мешканців Харківської області, від Повітряних сил не надходило.

Зауважимо, що ввечері 17 березня російські військові запустили чимало дронів-камікадзе, які розлетілися ледь не по всій території України. Станом на 22:10 повітряна тривога зберігається у Чернівецькій, Львівській, Хмельницькій, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Одеській і Херсонській областях.

Дрони-камікадзе усе ще літають. Тому важливо не ігнорувати повітряну тривогу. Якщо у вашому регіоні попереджають про загрозу атаки “Шахедами” – негайно ж вирушайте до укриття. Пам’ятайте, що загрожують як самі БпЛА, так і їхні уламки. Тому дуже важливо не покидати безпечних місць доти, поки не буде сигналу про відбій.

Нагадаємо, російські військові атакували Україну у ніч проти 17 березня. Тоді ворог запустив 5 зенітних керованих ракет С-300 по Харківщині та Донеччині, дві керовані авіаційні ракети Х-59 по Чернігівщині та 16 БпЛА “Шахед” з мису Чауда, що у Криму.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...