Останні новини:

Понад 24 знищених дронів, є загиблі та постраждалі: усе про нічну атаку РФ 11 липня

Поділитися:

Сьогодні вранці, 11 липня, Росія знову атакувала Київ іранськими дронами-камікадзе. По столиці України вдарили “Шахедами”, які були випущені з Краснодарського краю РФ. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації (КМВА).

Про точну кількість дронів не повідомляють, проте відомо, що їх було кілька. Жоден із них цілі не досяг — усі ворожі безпілотники були знищені Силами протиповітряної оборони України.

“Ворог вдруге цього місяця атакував Київ із повітря. Попередньо, як і на початку липня, противник застосував баражувальні боєприпаси Shahed. Іранські дрони були запущені з південного напрямку, ймовірно, з Краснодарського краю Росії. Усі виявлені повітряні цілі, що рухалися в напрямку Києва, були знищені”, — йдеться в повідомленні КМВА в Telegram.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, в одному з населених пунктів Київської області внаслідок падіння уламків під час відбиття нічної атаки “Шахедів” зафіксовано пошкодження споруд приватного домоволодіння та сталася пожежа.

На місці події працюють поліція та екстрені служби. Про постраждалих не повідомляють.

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків іранських дронів-камікадзе пошкоджено приватне домоволодіння та господарські будівлі у Київській області

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...