Атаки росіян на Україну – в Генштабі підвели підсумки ночі

Поділитися:

Російські війська обстріляли територію 10 областей України.

Наслідки російських обстрілів за минулу добу. За інформацією Ситуаційного центру Міністерства оборони України для Military Media Center, протягом минулої доби російські війська обстріляли територію 10 областей України.

Загалом з різних видів озброєння – гранатомети, міномети, танки, артилерія, РСЗВ, БПЛА та тактична авіація – були атаковані 116 населених пунктів та 115 об’єктів інфраструктури.

Є загиблі та поранені серед цивільних, кількість жертв уточнюється.

Дніпропетровська обл. Ворог знову тероризував Нікопольщину. По району російська армія била двічі за ніч. Артилерійський вогонь відкрила по Мирівській та Марганецькій громадах. Люди неушкоджені. На решті території нашої області минулося без ворожих атак.

Херсонська обл. За минулу добу противник здійснив 119 обстрілів, випустивши 638 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, АГС,  БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 91 снаряд. російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області. Через російську агресію 3 людини загинули, ще 11 – дістали поранення, з них – 2 дитини.

Сумська обл. Вночі та зранку росіяни здійснили 5 мінометних обстрілів. Зафіксовано 21 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська та Юнаківська громади. Краснопільська громада: ворог вдарив з мінометів (12 вибухів). Юнаківська громада: здійснено обстріли з мінометів (2 вибухи) та артилерії (7 вибухів).

109 ударів по 22 населених пунктах Запорізької області – військовослужбовці рф атакували громади на лінії вогню.

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу.

Інформація щодо ворожих обстрілів у Харківській області за минулу добу. У Куп’янському районі через ворожі удари пошкоджено дах адмінбудівлі і житлові будинки.

Луганська обл. Цього разу вогонь окупантів не оминув райони Невського та Білогорівки. По Стельмахівці та Серебрянському лісу загарбники вдарили з авіації.

У ніч на 24 листопада 2023 року противник атакував трьома ударними БпЛА типу «Shahed» із південно-східного напрямку. Усі три – знищено.

У морях знаходиться 4 ворожих кораблі, із них 1 ракетоносій, загальний залп до 8 ракет.

Нагадаємо, окупанти намагаються поширити паніку та страх серед українців, тому вдалися до нових фейків.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності