Політбюро Китаю підвищує очікування щодо росту ВВП в 2024 року – Bloomberg

Поділитися:

Лідери Китаю пообіцяли посилити фіскальну підтримку та підкреслили важливість економічного «прогресу» на зустрічі, яка підтвердила очікування економістів щодо цільового зростання приблизно на 5% на 2024 рік.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Політбюро, яке складається з 24 вищих посадовців правлячої Комуністичної партії під головуванням президента Сі Цзіньпіна, оголосило після зустрічі, що фіскальна політика буде посилена «належним чином», повідомляє офіційне інформаційне агентство Сіньхуа.

Представлення Політбюро нового гасла — «використовуйте прогрес для сприяння стабільності» — сигналізує про те, що цільове зростання наступного року може бути встановлено на рівні 5%, сказав Сін Чжаопен, старший стратег Австралійської та Новозеландської банківської групи. Хоча це було б так само, як цьогорічна мета, на практиці її було б важче досягти, оскільки 2023 рік мав перевагу слабкої бази порівняння через обмеження, пов’язані з коронавірусом у 2022 році.

Нагадаємо, підтримка Президентом Джо Байденом Ізраїлю у його війні з ХАМАС відштовхує принаймні третину демократів, показало опитування CBS News/YouGov, оскільки критика позиції його адміністрації зростає.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи