Стали відомі подробиці Нацвідбору на Євробачення

Поділитися:

Стали відомими імена головних претендентів фіналу Національного відбору Євробачення. 12 лютого відбудеться останній та остаточний конкурс, де журі вирішать, хто з українських артистів представить країну на міжнародному пісенному змаганні «Євробачення-2022» у Турині.

Alina Pash

Аліна Паш відома неординарним виконанням, найчастіше у жанрі реп. Тим часом прославилася завдяки спільним проектам із гуртом «Гарячий шоколад», виступах у бек-вокалі «СКАЙ» та Ірини Білик. У 2017 році стала випускницею магістратури Київської академії естрадного та циркового мистецтва.

Cloudless

Електронний попрок-гурт, який прославився завдяки хіту «Між світами» і звучить як саундтрек до популярного молодіжного серіалу України – «Школа». У складі колективу Олександр Ковачов, Віктор Жуков, Юрій Каналош.

KALUSH Orchestra

Це проект, започаткований групою KALUSH, який колектив вирішив створити наприкінці 2021 року. Фішка проекту – виконання реп-треків під фольклорні мотиви та подання української автентики.

LAUD

LAUD – сценічний псевдонім Влада Каращука. Будучи ще юним, він брав участь у різноманітних пісенних конкурсах. Закінчив Київський інститут музики імені Глієра за напрямком – естрадний вокал. Став фіналістом «Голосу країни» у 2016 році під наставництвом Івана Дорна.

Michael Soul

Михайло Сосунов пішов шляхом батьків, що зв’язали своє життя з музикою. Родом із Білорусії. Брав участь у кількох конкурсах, часто представляв композиції, написані ним самим.

Our Atlantiс

Українська інді-поп-група, яка прославилася завдяки окремим пісням, що доносять до слухачів екзистенційні питання та проблеми з навколишнім середовищем. Учасники кількох конкурсів. Перша україномовна пісня з’явилася у 2019 році.

ROXOLANA

Роксолана Сирота приїхала до столиці зі Львова. Спочатку стала актрисою популярного українського серіалу, а у 2019 році взяла участь у конкурсі «Голос країни». 2021 року зайнялася арт-проектом, поєднавши в ньому сучасність та класичну українську поезію.

WELLBOY

Молодий чоловік зі справжнім ім’ям Антон народився у невеликому селі Грунь у родині музикантів. Відучився на режисера естради і вирішив підкорити українську сцену, почавши презентувати свій вокальний талант на різних конкурсах, у тому числі і Х-факторі.

Нагадаємо, у США відбулася 79-та церемонія вручення премії «Золотий глобус». Вже відомі переможці кінопремії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...