УЄФА переносить фінал Ліги чемпіонів із Росії

Поділитися:

УЄФА розглядає варіант перенесення фіналу Ліги Чемпіонів із Росії. Футбольний турнір мав проводитися у 2022 році у Санкт-Петербурзі, але тепер це рішення під питанням.

Спортивна асоціація в цей момент докладно вивчає всі фактори, що впливають на рішення, а також аналізує ризики, які можуть виникнути у разі прийняття будь-якого з рішень. УЄФА готується до отримання величезного інформаційного тиску через політику. Він, до речі, вже розпочався. Колишній міністр спорту Великобританії повідомив УЄФА, що перенесення фіналу з Російської Федерації – правильне та необхідне рішення.

Зараз керівництво УЄФА розробляє стратегію на випадок непередбачуваної ситуації, займається пошуками альтернативного місця проведення турніру, якщо доведеться відмовитися від Санкт-Петербурга.

Раніше повідомляли, що УЄФА розслідує справу проти українських фанатів. Союз відреагував на скаргу Росії та проведе дисциплінарне розслідування.

Також нагадуємо, що Великобританія першою запровадила проти РФ санкції через визнання останньої ЛДНР незалежними територіями.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...