У Пекіні відбулася генеральна репетиція відкриття зимових Олімпійських ігор

Поділитися:

Остання п’ята репетиція відбулася на Національному стадіоні КНР «Пташине гніздо».

Незважаючи на антиковідні заходи, на репетиції було присутньо багато журналістів різних ЗМІ, співробітників Олімпійської мовної служби, а також мовних служб з усього світу, які мали права на трансляцію цієї події.

Внаслідок репетиції стало відомо, що на церемонії відкриття організатори вирішили поєднати мистецькі виступи та урочисту частину. Такого висновку дійшли через погодні умови та захисні заходи проти епідемії. Організатори Олімпійських ігор-2022 детально продумали концепцію. Вони намагатимуться поєднати науково-технічні нововведення, захист довкілля, спорт та здоров’я, щоб глядачі та учасники змогли відчути красу природи, людської культури та спорту.

Церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор-2022 значно відрізнятиметься від церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор-2008, але не відстане за масштабністю та вражаючістю.

Раніше ми писали, що українські спортсмени вже вирушили до Пекіна для змагань. Президент Володимир Зеленський підтримав напутнім словом.

Тим часом головний символ Ігор розпочав свою подорож китайською столицею. Естафета Олімпійського вогню триватиме до церемонії відкриття.

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Квітня 2024 року - 23:08
Понад чотири місяці студенти проходять навчання в соціальній акторській школі...
12 Квітня 2024 року - 13:41
Hillel IT School підписують у “Вчасно” навіть інструктажі з питань...
11 Квітня 2024 року - 12:05
Сьогодні, 11 квітня, Верховна Рада ухвалила Закон про мобілізацію
7 Квітня 2024 року - 23:12
Для отримання статусу УБД потрібно надіслати пакет документів до комісії...