Конгрес США можуть оточити стіною

Поділитися:

Будівлю Конгресу в США можуть закрити стіною. На цьому наполягають у місцевій службі безпеки – бо переконані: після нападу прихильників Дональда Трампа на Капітолій треба бути обачними. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Однак нині ідею з постійним парканом не підтримують члени муніципальної ради та деякі конгресмени. Вони підкреслюють, що будівля Конгресу належить народу – і повинна бути відкритою для всіх.

Зараз навколо Капітолію встановлені тимчасові металеві обмеження – їх звели після штурму 6 січня, коли тисячі прихильників Дональда Трампа оточили будівлю Конгресу.

Вони прорвали оточення силовиків і декому вдалося увірватися всередину. За офіційними даними – загинули четверо протестувальників і співробітник поліції Капітолію.

Новий президент США Джо Байден назвав учасників штурму “внутрішніми терористами”. Проти них відкриті кримінальні справи. Затримано сотні підозрюваних.

Нагадаємо, що глава Сполучених Штатів Америки Джо Байден розкритикував угоду про будівництво «Північного потоку-2» між Росією і Європою.

Також в Білому Домі хочуть більш детально розглянути ті обмеження, які були введені минулого адміністрацією за президентства Дональда Трампа.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
29 Березня 2024 року - 13:17
Олександр Кацуба, відомий в минулому менеджер державний підприємств “Полтавагазвидобування”, “Чорноморнафтогаз”...
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...