Укравтодор заплатить 5 млрд грн за ремонт 18 км Київської окружної дороги

Поділитися:

8 лютого Укравтодор допустив до участі в останньому етапі тендеру лише одного учасника – американську компанію «Bechtel Overseas Corporation». Тендер стосується ремонту ділянки Великої кільцевої дороги довкола Києва. За попередніми підрахунками, вартість реконструкції складе понад 5 млрд гривень.

Спочатку у тендері брало участь 5 компаній. На першому етапі вибули ТОВ «Ростдорбуд» та турецька компанія «Taşyapi Inşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.». На другому етапі залишили тендер Onur Taahhut Tasimacilik Insaat Ticaret ve Sanayi A.S. та ТОВ «Автомагістраль-Південь». Отже, найбільш підходящим кандидатом виявилася названа американська компанія.

Однією з переваг фірми Bechtel є те, що під час ремонту вона використовуватиме техніку українських підрядників. Також відомо, що компанія неодноразово фігурувала у деяких антикорупційних схемах у США та інших країнах світу.

Раніше ми писали, що США з’явиться дорога для зарядки електрокарів. В Америці така траса стане першою.

Нагадуємо, що понад один мільярд гривень отримала компанія нардепа Сергія Лабазюка на ремонт доріг у Вінницькій області. Йдеться про Хмельницьке дорожньо-будівельне управління №5, яке виграло тендер Укравтодору.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...