Депутата Київради впіймали з хабарем

Поділитися:

Співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ) викрили на хабарництві депутата Київської міської ради від «Слуги народу».

Обвинувачений у злочині був не один, разом із ним в отриманні хабаря у розмірі 1,26 млн грн брало участь ще 5 осіб. За даними НАБУ, сума мала бути отримана внаслідок сприяння організації роздрібної торгівлі в Києві.

Спіймані порушники організували схему, згідно з якою вони змогли забезпечувати перемогу певних компаній на електронних торгах для розміщення точок сезонної пересувної торгівлі.

Наразі справа розслідується, слідчі займаються з’ясуванням подробиць. За попередніми даними, ім’я затриманого депутата – Владислав Трубіцин.

Також, першого заступника голови КМДА підозрюють у махінаціях із землею, а саме: у незаконному позбавленні Апарату РНБО у 2019 році земельної ділянки площею понад півтора гектара у Києві.

Нагадуємо, що Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроект, що пропонує субсидувати оренду українським книгарням, а також надавати неповнолітнім сертифікати на книги.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...